• Afgelopen zondag 20-05-2018 heeft het 45 + team van SVV'91, dat sinds afgelopen seizoen deelneemt aan deze competitie, haar eerste kampioenschap gevierd.

  Deze was al op 13-05-2018 veilig gesteld doordat de directe concurrent Borne, waar nog de laatste thuiswedstrijd tegen gespeeld moest worden en Borne bij winst op gelijk aantal punten kon komen, geheel onverwachts met 1-4 verloor tegen de lager geklasseerde De Zweef.

  Ook tegen Borne werd op de laatste speeldag met gemak gewonnen. Het team van SVV'91 wist een ongeslagen prestatie neer te zetten. Het mooie weer, drank vanuit het clubbestuur en geldsponsoring van een bekend sigaar rokende meneer waarvan we hebben kunnen barbecuen en heerlijk rijst met massala-kip hebben kunnen eten, zorgde voor een onvergetelijke prachtige viering van het kampioenschap en afsluiting van de competitie.

  Het 45+ team, dat inmiddels meer spelers heeft dan in de startfase, kijkt al uit naar het nieuwe seizoen. Afgelopen voorjaar hebben meer 45+ de overstap gemaakt om deel uit te maken van deze groep.

  Omdat de spelersgroep elkaar al jaren, sommigen vanaf de oprichting van de club, elkaar kennen, is het erg vertrouwd en bovenal gezellig. Bij iedere wedstrijd wordt er vooraf, tijdens en ook daarna wel iemand in de zeik gezet.

  Dus mee doen mag, maar je moet dan ook kunnen incasseren! Het team is gretig en bereidt zich voor op spannende competities en eventueel meerdere kampioenschappen. Ze hopen ook in het nieuwe seizoen op de steun van hun trouwe supporters.

  Helaas worden ook deze wel eens in de zeik gezet, dus wees gewaarschuwd 😉!