• D.T.C. '07 1 - S.V.V. '91 1

  Eindelijk werd er weer gevoetbald op deze zondagmiddag. Beide elftallen hadden er zin in op het helaas slecht bespeelbare hoofdveld in Lattrop.

  Vanaf het begin werd er dan ook geknokt voor elke bal en beide elftallen zochten de weg naar voren. Linksbuiten Curten van S.V.V. werd op zijn positie buiten de 16 meter richting achterlijn op volle snelheid neergehaald, de scheidsrechter vergat echter hiervoor de gele kaart te trekken voor de verdediger van D.T.C.. S.V.V. had het beste van het spel en was de eerste helft dreigender en gevaarlijk. Spits Ibo van S.V.V. had zich goed vrijgespeeld in het strafschopgebied van D.T.C. maar zijn schot werd goed gekeerd door een speler van D.T.C. vlak voor de keeper. D.T.C. probeerde gevaarlijk te worden via lange ballen en passes op hun spits maar S.V.V. had dit redelijk goed in de hand achterin. Er moet gezegd worden dat beide keepers goed keepten in de eerste helft, waarbij vaak één foutje toch fataal kan zijn. Dat bleek toen rechtsbuiten Gökmen doorliep op de keeper van D.T.C., die niet bij machte was om de bal simpel weg te schieten, mede door de druk die Gökmen op de bal zette. Gökmen veroverde de bal dankzij uitstekend doorzettingsvermogen en kon zo de bal in de 41e minuut in het lege doel schieten 0-1 voor S.V.V.’91. Een verdiende voorsprong voor de ploeg uit Enschede zo vlak voor de rust.

  Rust

   Na de theepauze ging S.V.V. door met goed voetballen, druk zetten èn houden op de tegenstander D.T.C. Dit resulteerde in een uitstekende en verdiende 0-2 voorsprong in de 69e minuut voor S.V.V.’91 dankzij geweldig doorzetten van aanvoerder Jedson die het hele veld kon oversteken mede dankzij zijn schitterde voetbalgogme, de afronding was ook prima. Vervolgens kon S.V.V. de wedstrijd uitspelen, na nog een aantal goede mogelijkheden over en weer, aan S.V.V. kant Ibo en Gökmen, en was de tweede winst van dit jaar 2018 een feit na twee gespeelde (uit)wedstrijden. Er werd deze wedstrijd gevochten en gestreden voor elke meter, echt teamwork, als men dit op de training doorzet de aankomende 2 maanden dan zit er misschien iets moois aan te komen. Keeper Hessel van S.V.V. heeft een prima partij gekeept maar dat gold ook voor Ian, Michel, Jedson, Gökmen, Joes, maar eigenlijk voor het gehele elftal.

   

  Man van de wedstrijd:

  Het hele elftal van S.V.V.’91