• Helaas is de werkelijkheid een definitief gestaakte competitie.

  Met pijn in ons voetbalhart hebben wij kennis genomen van de KNVB, om per direct het voetbalseizoen 2019/2020 te beëindigen. Sportief en financieel gezien voor S.V.V.'91 een zwaar maar begrijpelijk besluit.
  Komende periode zullen wij, binnen de gestelde beperkingen ons zo goed mogelijk proberen te voorbereiden op het komende seizoen.
  Echter kunnen wij dit niet alleen en daarom roepen wij de leden op, loyaal te blijven aan S.V.V.'91

  S.V.V.'91 is er voor en is van de leden, samen zullen wij sterker terugkomen, zoals het verleden heeft uitgewezen.
  Door de lopende (financiële) verplichtingen kunnen wij over het seizoen 2019 / 2020 geen (financiële)
  tegemoetkoming bieden aan onze huidige leden. Wel hebben wij als bestuur gemeend, proactief onze waardering te moeten tonen naar onze altijd zeer loyale huidige leden.

  Daarom zoeken wij naar mogelijkheden samen met de KNVB, voetbal Federatie Enschede en omgeving. Hopelijk kunnen wij ook een beroep doen op een tegemoetkoming.
  Wij zijn ook bezig met Gemeente Enschede om te onderzoeken wat zij kunnen betekenen.

  Wat sranangcup betreft is het nog steeds onzeker. De ontwikkeling zijn niet positief.

  Wat de activiteiten betreft, voorlopig tot 1 juni nog geen grote activiteiten. Hopelijk ziet het er na 28 april beter uit zodat er in kleine groepjes wat mogelijk is.

  Trainingsveld is in onderhoud. Hoofdveld blijft tot 1 juli beschikbaar. Hopelijk kunnen wij na 1 juni trainen en oefenwedstrijden organiseren.

  Komende weken gaan wij overleggen met leiders over het komende seizoen.

  Zorg goed voor je zelf en je familie. Ik wil jullie nog bedanken voor jullie begrip en de telefoontjes die ik regelmatig krijg om bestuursleden te ondersteunen waar mogelijk is en met mooie hoopvolle woorden.

  Voorzitter,
  Rama Jagai